Cursuri Reiki la Constanța în Martie 2017

Pe 23 – 27 Martie 2017 vor avea loc în Constanța cursuri și inițieri în Reiki pe 7 grade, Karuna Reiki și Imara Reiki!

Reiki este o metodă de vindecare/echilibare/optimizare energetică, ce poate fi practicată de către oricine, în urma acordajului energetic efectuat de către maestru. Pentru a practica reiki nu este nevoie decât de bunăvoință și puțină răbdare!

Marinel_PeiaToate cursurile și inițierile vor fi susținute de către Maestrul Marinel Peia, doctor în medicină alternativă și profesor universitar, unul dintre cei mai cunoscuți terapeuți din România și din străinătate, recunoscut pentru miile de cazuri de vindecări adesea miraculoase și pentru clarviziunea sa exceptională, precum și pentru înaltul standard de profesionalism al cursurilor de medicină alternativă predate de-a lungul a 20 de ani, cursuri pe care le-au urmat mii de terapeuți din toată lumea.

Prețuri pentru cursuri și inițieri:

  • Reiki Gr. I (inițiere + curs + diplomă) = 200 lei
  • Reiki Gr. II (inițiere + curs + diplomă) = 290 lei

Toate inițierile se realizează individual!

Pentru detalii și înscrieri,

sunați sau trimiteți un SMS la telefonul:

0741.500.259

Pentru aceia dintre dumneavoastră care ați făcut deja primele grade, se pot face acordaje în grade mai mari în acele zile.

De asemenea va avea loc și un curs nou de Imara Reiki. La acest curs pot participa doar cei care au făcut minim Gradul 1 și 2 în Reiki Clasic.

Imara Reiki este un sistem avansat de Reiki, care se adresează celor deja inițiați in Reiki-ul clasic, generând abilitatea de a capta mult mai multă energie Reiki decât are loc doar prin Reiki-ul clasic. Favorizează acumularea abundentă a energiei în chakre, curgerea puternica a ei prin corp, transmiterea eficientă către pacient și vindecarea rapidă și completă! Imara Reiki se învață foarte ușor, dar are o eficiență extrem de mare.

Imara Reiki se predă pe un singur grad, iar prețul este de 300 lei.

 

Karuna Reiki este un sistem modern, de perfecționare în raport cu Reiki-ul clasic al lui Mikao Usui. Energiile sistemului Karuna au o vibrație foarte puternică și acționează la nivelul memoriei celulare, ajutând la înlăturarea sechelelor care generează dizarmonii. Karuna Reiki ne ajută să ne conectăm mai ușor la energiile divine, să comunicăm mai bine cu ghizii spirituali și să fim mai receptivi față de ființele iluminate.

Prețurile pentru Karuna Reiki sunt:

Karuna Reiki gr. 1 = 390 lei
Karuna Reiki gr. 2 = 490 lei

 

Pentru detalii și înscrieri, sunați sau trimiteți un SMS la telefonul:

0741.500.259.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save