Curs de Astrologie Natală la Timișoara

În perioada 20-21 Ianuarie 2018, Maestrul Marinel Peia va susține la Timișoara cursul de Astrologie Natală în cadrul căruia se vor preda bazele astrologiei clasice.

Cursul acoperă toate informațiile necesare astrologiei clasice natale, care este baza pentru orice alt curs de astrologie.

Se va învăța tot ceea ce este necesar pentru realizarea și interpretarea astrogramei natale.

Se include învățătura despre zodii, zodiac, planete, ascendent, case zodiacale, casele natale și semnificația lor, semnificația planetelor in fiecare zodie și în fiecare casă, raporturile unghiulare (aspectele) dintre planete.

În urma absolvirii cursului veți dobândi cunoștințele necesare pentru a efectua astrograma natală a oricărei persoane și veți putea desluși destinul persoanei referitor la comunicare, personalitate, bani, relația cu frații, cu familia, cu părinții, casa în care locuiesc, copii, sexualitate, activitate profesională, relația de cuplu, căsnicie, boli, mari obstacole, moarte, studii, viață spirituală, integrarea în societate, prieteni, dușmani, lecții de viață, scopul vieții, precum și imaginea de ansamblu a tendințelor persoanei respective.

Absolvenții vor primi certificat de absolvire.

Participarea la aceste cursuri se poate face indiferent de pregătirea anterioară.

Prețul pentru cursul de Astrologie Natală este 400 lei.

Pentru detalii și înscrieri,

sunați sau trimiteți un SMS la telefonul:

0741.020797

Marinel_PeiaMaestrul Marinel Peia este doctor în medicină alternativă și profesor universitar, unul dintre cei mai cunoscuți terapeuți din România și din străinătate, recunoscut pentru miile de cazuri de vindecări adesea miraculoase și pentru clarviziunea sa exceptională, precum și pentru înaltul standard de profesionalism al cursurilor de medicină alternativă predate de-a lungul a 20 de ani, cursuri pe care le-au urmat mii de terapeuți din toată lumea.