Cursuri Reiki la Constanța în Iunie 2017

Pe 3 – 5 Iunie 2017 vor avea loc în Constanța cursuri și inițieri în Reiki pe 7 grade, și Tummo Reiki!

Reiki este o metodă de vindecare/echilibare/optimizare energetică, ce poate fi practicată de către oricine, în urma acordajului energetic efectuat de către maestru. Pentru a practica reiki nu este nevoie decât de bunăvoință și puțină răbdare!

Marinel_PeiaToate cursurile și inițierile vor fi susținute de către Maestrul Marinel Peia, doctor în medicină alternativă și profesor universitar, unul dintre cei mai cunoscuți terapeuți din România și din străinătate, recunoscut pentru miile de cazuri de vindecări adesea miraculoase și pentru clarviziunea sa exceptională, precum și pentru înaltul standard de profesionalism al cursurilor de medicină alternativă predate de-a lungul a 20 de ani, cursuri pe care le-au urmat mii de terapeuți din toată lumea.

Prețuri pentru cursuri și inițieri:

  • Reiki Gr. I (inițiere + curs + diplomă) = 200 lei
  • Reiki Gr. II (inițiere + curs + diplomă) = 290 lei

Toate inițierile se realizează individual!

Pentru detalii și înscrieri,

sunați sau trimiteți un SMS la telefonul:

0741.020797

Pentru aceia dintre dumneavoastră care ați făcut deja primele grade, se pot face acordaje în grade mai mari în acele zile.

De asemenea va avea loc și un curs nou de Tummo Reiki. La acest curs pot participa doar cei care au făcut minim Gradul 1 și 2 în Reiki Clasic.

Tummo Reiki este o modalitate mai accesibilă de accesare a energiilor specifice din Tummo și de generare a unor efecte asemănătoare. Este utilă când dorim eficiență superioară în vindecare, precum și accelerarea evoluției spirituale. Față de Reiki Clasic, energia utilizată este mai intensă și mai eficientă.

Tumo Reiki este predat pe 4 grade.

Prețurile pentru Tummo Reiki sunt:
 
Tummo Reiki gr. 1 = 350 Lei
Tummo Reiki gr. 2 = 450 Lei
Dacă se fac împreună, costă doar 700 Lei.

Pentru detalii și înscrieri, sunați sau trimiteți un SMS la telefonul:

0741.020797.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save