Cursuri de Radiestezie la Constanța in Sept. 2015

La începutul lunii Sept. 2015, Maestrul Marinel Peia va susține la Constanța cursul de Radiestezie Gradul 1 și 2.

Radiestezia este o metodă de divinație foarte veche, cu ajutorul căreia putem să măsurăm cu exactitate tot ceea ce este în jurul nostru și în noi, extrem de utilă pentru a obține informații foarte greu (sau chiar imposibil) de obținut în mod obișnuit.

În cadrul Cursului de Radiestezie Gradul 1 se predă Radiestezia Generală, cu aplicabilitate specială la lumea fizică, mai ales față de regnul mineral. Vom putea face măsurători pentru determinarea surselor de apă, a zăcămintelor de minereuri, metale prețioase, etc. Vom avea capacitatea să măsurăm compoziția diferitelor materiale, minerale sau substanțe fizice aflate în mediul înconjurător.

Cursul de Radiestezie Gradul 2 se adresează în special lumii vii, constând în măsurători specifice lumii vii, pentru determinarea stării de sănătate, a terapiei, radiestezie medicală, a stărilor sufletești, a energiilor, etc.

Dacă este corect folosită, radiestezia poate fi un instrument deosebit de util în viața de zi cu zi și îndeosebi în situații critice, în care trebuie să obținem informații care altfel ar fi greu, sau chiar imposibil de obținut prin alte metode.

Oricine are bunăvoință și puțină răbdare poate participa la cursurile de radiestezie, indiferent de pregătirea anterioară.

De asemenea, pe durata cursurilor va avea loc și o intervenție energetică din partea Maestrului asupra cursanților, pentru optimizarea capacității de măsurare!

Prețuri pentru cursuri și inițieri:

  • Radiestezie Gr. I
    (curs + ansă argintată și raportor + diplomă) = 300 Lei
  • RadiestezieGr. II
    (curs + diplomă) = 450 Lei

Se eliberează diplomă de absolvire recunoscută de organizațiile de profil.

Pentru detalii și înscrieri, folosiți formularul de contact

sau telefonul: 0741.020797

Marinel_PeiaMaestrul Marinel Peia este doctor în medicină alternativă și profesor universitar, unul dintre cei mai cunoscuți terapeuți din România și din străinătate, recunoscut pentru miile de cazuri de vindecări adesea miraculoase și pentru clarviziunea sa exceptională, precum și pentru înaltul standard de profesionalism al cursurilor de medicină alternativă predate de-a lungul a 20 de ani, cursuri pe care le-au urmat mii de terapeuți din toată lumea.

Alte cursuri / inițieri susținute de Maestrul Marinel Peia în această perioadă:

Hand_Chakra