Cursuri Reiki la Timisoara în Septembrie 2018

Pe 29 și 30 Septembrie 2018 vor avea loc în Timișoara cursuri și inițieri în Reiki pe 7 grade (gradele 1 și 2), iar în următoarele zile se vor face acordaje și pentru cursanții care au făcut deja primele grade.

Marinel_PeiaReiki este o metodă de vindecare/echilibare/optimizare energetică, ce poate fi practicată de către oricine, în urma acordajului energetic efectuat de către maestru. Pentru a practica reiki nu este nevoie decât de bunăvoință și puțină răbdare!

Toate cursurile și inițierile vor fi susținute de către Maestrul Marinel Peia, doctor în medicină alternativă și profesor universitar, unul dintre cei mai cunoscuți terapeuți din România și din străinătate, recunoscut pentru miile de cazuri de vindecări adesea miraculoase și pentru clarviziunea sa exceptională, precum și pentru înaltul standard de profesionalism al cursurilor de medicină alternativă predate de-a lungul a 23 de ani, cursuri pe care le-au urmat mii de terapeuți din toată lumea.

Prețuri pentru cursuri și inițieri:

  • Reiki Gr. I (inițiere + curs + diplomă) = 200 Lei
  • Reiki Gr. II (inițiere + curs + diplomă) = 290 Lei

Toate inițierile (acordajele energetice) se realizează individual!

Pentru detalii și înscrieri, folosiți formularul de contact

sau telefonul: 0741.020797.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care ați făcut deja primele grade, se vor face și inițieri/cursuri în grade mai mari pe 2 și 3 Octombrie după ora 18:00

Save

Save

Save