Jinlap Maitri

Jinlap Maitri inseamna “Binecuvantarea vindecarii si a bunatatii iubitoare”. Este o metoda tibetana de vindecare evoluata din ghidarea interioara si adaptata din invataturile maestrilor lama tibetani. Lucreaza in a cincea dimensiune. Se primesc transmisii si apoi acordaje care ne permit activarea initiatica a mantrelor, sunetelor, luminii, zeitatii, simbolurilor. Prin mantre se activeaza nadisurile si se genereaza o imensa putere de autovindecare a noastra sau de vindecare a altora. Este o metoda practica, nu teoretica, ce duce la constientizarea simultana a fiintei pe mai multe nivele, fiind bazata pe experienta interioara.
 
Jinlap Maitri este o transmisie de abilitati spirituale.
Imputernicirea (abhisheka) se face printr-un ritual initiatic, prin care o putere este transmisa studentului de catre maestru.
Metodele Jinlap Maitri conduc la obtinerea controlului corpului subtil energetic si treptat purifica si activeaza esenta vitala si forta de viata, iar energiile vor curge prin canale si chakre, transformand corpul si mintea, generand sanatate, armonie, bunatate si dezvoltare spirituala.
Se folosesc mantre speciale care purifica jonctiunile unde canalele energetice se intersecteaza  si care daca nu sunt purificate si deblocate dau nastere bolilor. 
 
Jinlap Maitri lucreaza asupra celor cinci elemente care sunt forte primordiale si care fac legatura dintre microcosmos si macrocosmos.
Se purifica si se regleaza cele 10 tipuri de energie vitala.
Se foloseste de asemenea caldura interna Tummo.
Se folosesc practici secrete pentru deschiderea celui de al treilea ochi.
Se invata practici tibetane de vindecare de la distanta.
Se invata tehnici de chirurgie subtila, vindecare si eliberare de traume, tehnici de eliberare de energii negative, metode de protectie.